menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Zeist weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Zeist

Een kundige Mediator uit Zeist helpt u graag verder.

Hoe werkt mediation in Zeist & wat is het

Doorgaans wordt een mediator ingeschakeld wanneer u en de betrokken partij er middels een bemiddelingstraject uit willen komen. Vòòrdat er een rechter aan te pas komt dus! Overigens is het zo dat bij een vonnis van een rechter er altijd één van de partijen in een conflictsituatie de zaak verliest, de oorzaak van het conflict zal dus niet opgelost worden. Met mediation kunt u in de toekomst nog samen door een deur. Mediation is vandaar een win-win.

In een setting met een mediator zal deze zich beperken tot vragen stellen en het gesprek leiden, en niet advies geven. Uiteraard zorgt de mediator er wel voor dat er informatie wordt gegeven die in een bepaald conflict nodig is. De goede wil van betrokken partijen die bij dit conflict betrokken is dus nodig om tot een goede oplossing te komen. Dus, allebei de partijen moeten naar elkaar luisteren en zich in elkaars situatie inleven.

De eerste sessie zal bestaan uit een uitleg van het gehele proces en zal de mediationovereenkomst worden getekend. In deze overeenkomst staan alle spelregels, zoals het waarborgen van vertrouwelijkheid en de basis van vrijwilligheid.

Zodra alle problemen op tafel liggen en eventueel goed zijn besproken zal er een onderhandelingsgesprek plaatsvinden over de eventuele oplossingen. Vervolgens kan er in de afrondingsfase een definitieve oplossing bereikt worden, wat dan vastgelegd wordt in een vaststellingsovereenkomst. Zo ontstaan er geen misstanden over wat er is afgesproken.

Een mediator uit Zeist kan bijvoorbeeld worden ingeschakeld bij:

  • conflicten in de relationele sfeer
  • burenruzies
  • conflicten tussen werkgevers en werknemers
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere geschillen die in de zakelijke sfeer vallen
  • geschillen tussen de overheid en burgers
414
Klanten geholpen met mediators vergelijken
3.253
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Zeist

Heeft u een zakelijke mediator uit Zeist nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Zeist of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Zeist.

mac
mac
img

Ik ben Stefano de Waart, regiomanager in Zeist. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Zeist.

Op zoek naar top bemiddelaars in Zeist?

Als u een mediator zoekt, dan is het aan te raden een mediator uit ons netwerk te kiezen. Wil een mediator ingeschreven worden in ons register, dan moet deze aan een aantal vaste kwaliteitseisen te voldoen. Met een Professionals Zeist mediator weet u zeker dat u met een professionele en ervaren mediator in zee gaat. U kunt er tevens zeker van zijn dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn ingeschreven in het nationaal register.

Voorkom een juridisch proces. Een uitspraak van de rechter kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt simpel verschillende mediation prijsopgaven opvragen, gewoon op onze site. U kunt dan eenvoudig diverse mediators onderling vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. Wellicht de voordeligste? Of wellicht een bij u in de buurt?

Middels professionele mediators uit Zeist kunnen beide partijen op den duur een oplossing vinden waar ze beide aan hebben gewerkt en ook beide achterstaan. Een uitspraak van de rechter moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat hoeft zeker niet altijd in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Zeist te zeggen hebben!

img

Steef Donkervoort

Ik had een offerte nodig voor een Mediator en die werd direct geleverd. Ik had het gevoel dat er echt goed naar mijn persoonlijke situatie gekeken werd. Bedankt Professionals Zeist, jullie hebben mij goed geholpen!

img

Yasmijn ten Voorde

Na al met diverse mediators samengewerkt te hebben dacht ik, ik zie door door de bomen het bos niet meer, ik schakel Professionals Zeist in. Dat was een goede keuze, ik kreeg direct een duidelijk overzicht van verschillende professionals en het maakte het makkelijk om een geschikte partij te vinden.

Professionals uit andere branches in Zeist

Let's Talk

Bij Professionals Zeist staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier