menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Zeist weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Zeist

Een kundige Payroll uit Zeist helpt u graag verder.

Is payrolling in Zeist iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Zeist of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Zeist een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Zeist u het voordeligst uit bent.

374
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
3.253
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Zeist

Professionele payrollbedrijven uit Zeist

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Zeist. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Stefano de Waart, regiomanager in Zeist. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Zeist.

Vergelijk nu payroll pro’s in Zeist!

Onderzoek is inmiddels door ons geregeld voor u. Zo makkelijk kan het zijn, toch? De payroll organisaties die bij ons geregistreerd staan, zijn allen ervaren organisaties. Allemaal zijn het specialisten met veel ervaring in Personeelsmanagement. Bedenk eens hoeveel tijd u nu besteedt aan uw personeels- en salarisadministratie? Wat zijn de kosten als we kijken naar de personeelskosten van uw bedrijf? Als u gebruik gaat maken van payrolling gaat u zeker tijd overhouden, weet u al hoe u die tijd kunt gaan gebruiken?

Wilt u weten wat payrolling allemaal voor uw onderneming kan doen, en wat dat voor gunstige effecten dat op uw bedrijfsvoering kan hebben? Vraag dan eens zonder verdere verplichtingen payroll offertes aan. U kunt nu eenvoudig en snel via onze site bij diverse payroll organisaties in Zeist verschillende prijsopgaven opvragen. Vergelijken van diverse offertes is nog nooit zo simpel geweest, en zo kunt u snel de keuze maken voor de payroll partner waarmee u verder in contact wilt komen.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Zeist te zeggen hebben!

img

Albert-Jan van Rijswijk

Duidelijke afspraken gemaakt met de Payroll die Professionals Zeist voor mij had geregeld. Er werd goed met mij meegedacht waardoor het uit zoekproces eigenlijk super simpel was. Ik ben super tevreden over de service die Professionals Zeist aanbied.

img

Marlieke Wirtjes

Door Professionals Zeist heb ik heel snel een aantal goede payroll bedrijven gevonden waar ik iets aan heb. Na het doorlezen van de offertes heb ik een tweetal bedrijven extra benaderd om langs te komen. De pitches waren fijn en ik denk dat de gekozen partij mij goed kan helpen.

Professionals uit andere branches in Zeist

Let's Talk

Bij Professionals Zeist staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier